Bienvenidos a La Cocina Del Pollo


This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.



Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.


TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE

https://www.pinterest.com/michelena8/

https://www.instagram.com/pollojon28/

RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)


www.youtube.com/channel/UC78z2LkKGa10zCduRGR8Udg

domingo, 1 de abril de 2018

HOISIN CHICKEN WITH JAPANESE EGGPLANT AND WATER CHESTNUTS OVER LO MEIN NOODLES


PORTIONS: 3
INGREDIENTES
8 o. thin chicken strips
3 tbsp. vegetable oil
1 small chopped onion
½ tsp. minced ginger
2 minced garlic cloves
2 Japanese eggplants cut in rounds
½ cup diced red peppers
½ cup water chestnuts
1/2 cup scallions
HOISIN SAUCE
1½ cup warm water
½ cube chicken bouillon
3 tbsp. hoisin sauce
1 tbsp. cornstarch
METHOD
Weight and cut all the ingredients necessary for the recipe.
In a bowl mix all 4 ingredients for the sauce.
Heat a wok or frying pan with 1 tablespoon vegetable oil and stir fry onions, ginger and garlic together. Do not brown it. Add and stir fry the chicken. Add and stir fry red peppers and water chestnuts.
In a separate pan heat up 2 tablespoons vegetable oil, stir fry the eggplant and incorporate it to the chicken.  Pour in the sauce and mix well. Mix in the scallions and serve over cooked Lo Mein noodles.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.