- PAGINA PRINCIPAL
- MI CANAL DE VIDEO RECETAS EN YOU TUBE
- VIÑA DEL MAR AGOSTO 2019
- FOTOS DE AMIGOS CLUB CAFE LOS MARINEROS VIÑA DEL MAR 2019
- ALGUNOS VIDEOS DEL CRUCERO NORWEGIAN SUN. FEBRERO 2019. BUENOS AIRES ARGENTINA A SAN ANTONIO CHILE
- CHILE. FOTOS DE AGOSTO, SEPTIEMBRE, OCTUBRE, 2018
- FOTOS DE POCONO EN PENNSYLVANIA, U.S.A.
- VIÑA DEL MAR, VIDEOS
- FOTOS DEL HURACAN SANDY EN NEW YORK, OCTUBRE 29 2012
- MIS FOTOS EN INSTAGRAM
- MIS FOTOS EN PINTEREST
- TENIS PARA HACER EJERCICIO
- TROPICAL STORM ISAIAS IN AUBURNDALE, QUEENS, NEW Y...
- FOTOS DE QUINTERO EN CHILE
- CRUCERO NORWEGIAN SUN. DESDE (BUENOS AIRES) ARGENT...
Bienvenidos a La Cocina Del Pollo
This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.
NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.
Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.
TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE
https://www.pinterest.com/michelena8/
https://www.instagram.com/pollojon28/
RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)
jueves, 8 de septiembre de 2011
CRUSTED SALMON WITH FRESH HERBS OVER SCALLOPED POTATOES
PORTIONS: 2
INGREDIENTS FOR BAKED SCALLOPED POTATOES
500 g ( 1 lb ) peeled potatoes, cut about 3/8" thick
1 tbsp olive oil
1/8 tsp ground pepper
1/4 tsp paprika powder
½ tsp salt
PREPARATION
In a bowl mix the potatoes with the olive oil, pepper, paprika and salt.
Spray a sheet pan oil, place and separate the potatoes on it.
Preheat the oven at 450° F - 232° C
Baked potatoes until one side is golden color, turn around and brown it. About 45 minutes.
FISH INGREDIENTS
2 portions of salmon filet skinned, about 7 oz (200 g ) each
½ tsp salt
1/8 tsp ground pepper
4 tbsp balsamic vinegar
1 tsp Dijon Mustard
1 tsp brown mustard
½ Panko bread crumbs
1 tsp chopped parsley ( washed )
1 tsp fresh thyme leaves
1 tsp fresh tarragon leaves chopped
vegetable spray
PREPARATION
Sprinkle both sides of the salmon with salt and pepper.
In a bowl mix the balsamic vinegar with the 2 mustards.
Take ½ of the sauce and brush the salmon with it.
Save the left over of the sauce and heat up at serving time.
Mix the bread crumbs with the parsley, thyme leaves and tarragon.
Dip the salmon in the bread crumbs covering it all around.
Spray with the oil a baking dish and place the salmon on it.
Preheat the oven at 450° F - 230° C.
Bake the salmon for about 20 minutes.
Salmon should have a golden color. Is ok if the center of the salmon still pink.
Serve the salmon over the scalloped potatoes and the sauce left over
No hay comentarios.:
Publicar un comentario
Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.