Bienvenidos a La Cocina Del Pollo


This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.



Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.


TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE

https://www.pinterest.com/michelena8/

https://www.instagram.com/pollojon28/

RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)


www.youtube.com/channel/UC78z2LkKGa10zCduRGR8Udg

jueves, 9 de noviembre de 2017

BRAISED PINTO BEANS


BRAISED PINTO BEANS

PORTIONS: 8

INGREDIENTS
1 lb. Pinto beans. Soak in water overnight
2 tbsp. vegetable oil
1 diced onion
2 garlic minced cloves
2 diced carrots
1 cup butternut squash
1 diced red pepper
1 diced green pepper
5 cups chicken broth or 5 cups of water with 1 cube of chicken base with no MSG
½ tsp. cumin
2 tsp. salt to taste
¼ tsp. ground black pepper
1 bay leave
1 tsp. fresh chopped oregano
½ cup tomato sauce

DIRECTIONS
Drain the water from the beans.
In a pot, place the beans and chicken broth. Cover the pot and at low flame cook beans until are soft.
In a deep pot, heat up the oil and fry the onions together with the garlic.
Add the rest of the vegetables and spices. Cook for a few minutes until the vegetables are sweating.
Incorporate the beans with the liquid, tomato sauce and cook for 20 minutes. Beans liquid should be a bit thick to be serving as a side dish.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.