Bienvenidos a La Cocina Del Pollo


This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.



Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.


TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE

https://www.pinterest.com/michelena8/

https://www.instagram.com/pollojon28/

RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)


www.youtube.com/channel/UC78z2LkKGa10zCduRGR8Udg

jueves, 8 de septiembre de 2011

CHICKEN WANTONS


PORTIONS:35

INGREDIENTS

1 tbsp. vegetable oil
2 garlic cloves, chopped fine
½ tsp. ginger, chopped fine
1/4 cup minced carrots
1/4 cup red peppers, diced small
12 oz. ground chicken
½ cup sliced scallions
½ tsp. salt
1tsp. Chinese cooking wine
1 tbsp. light soy sauce
1 tbsp. cornstarch
1 package of wanton skins

PREPARATION

Heat up a frying pan with the vegetable oil.
Add the garlic, ginger and fry it for a few seconds.
Add carrots, peppers, chicken, scallions mix and cook until chicken is done.
Add scallions and mix.
In a bowl mix the cooking wine, soy sauce, cornstarch and add to the frying pan mixing well with the rest of the ingredients. Let it cool well.
Take a wanton skin and fill up the center with a full teaspoon of the chicken mix.
Wet two edges of the wrap. Bring up one corner of the wrap and press together with the opposite corner forming a triangle. Seal the sides pressing on it. Wet a corner of the triangle and press together with the opposite side forming the wanton.
The wantons can be steamed, fry or cooked in soups.
Wantons can be frozen.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.