- PAGINA PRINCIPAL
- MI CANAL DE VIDEO RECETAS EN YOU TUBE
- VIÑA DEL MAR AGOSTO 2019
- FOTOS DE AMIGOS CLUB CAFE LOS MARINEROS VIÑA DEL MAR 2019
- ALGUNOS VIDEOS DEL CRUCERO NORWEGIAN SUN. FEBRERO 2019. BUENOS AIRES ARGENTINA A SAN ANTONIO CHILE
- CHILE. FOTOS DE AGOSTO, SEPTIEMBRE, OCTUBRE, 2018
- FOTOS DE POCONO EN PENNSYLVANIA, U.S.A.
- VIÑA DEL MAR, VIDEOS
- FOTOS DEL HURACAN SANDY EN NEW YORK, OCTUBRE 29 2012
- MIS FOTOS EN INSTAGRAM
- MIS FOTOS EN PINTEREST
- TENIS PARA HACER EJERCICIO
- TROPICAL STORM ISAIAS IN AUBURNDALE, QUEENS, NEW Y...
- FOTOS DE QUINTERO EN CHILE
- CRUCERO NORWEGIAN SUN. DESDE (BUENOS AIRES) ARGENT...
Bienvenidos a La Cocina Del Pollo
This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.
NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.
Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.
TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE
https://www.pinterest.com/michelena8/
https://www.instagram.com/pollojon28/
RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)
lunes, 2 de mayo de 2011
SZECHUAN PORK WITH ASPARAGUS
INGREDIENTS
1 lb. pork butt or pork loin, trimmed (no fat) and cut in very thin slices.
1 tsp. vegetable oil
1 red pepper diced
2 lb. asparagus, blanched and cut in pieces
SAUCE
1 tsp. vegetable oil
1 tbsp. minced ginger
½ cup diced onions
1½ cups chicken broth, without salt
2 tbsp. oyster sauce
2 tbsp. kep kap manis (sweet soy sauce)
1 tbsp. hoisin sauce
1 tbsp. soy sauce
1tsp. Chinese cooking wine
1/4 tsp. crushed red pepper seeds
2 tbsp. cornstarch
2½ tbsp. cold water
PREPARATION OF THE SAUCE
Heat up a pot with the oil at moderate temperature.
Cook ginger and onions together, until onions are translucent.
Add chicken broth, oyster sauce, kep kap manis, hoisin sauce, soy sauce, cooking wine crushed red pepper seeds. Stir well.
Mix well the cornstarch with the water.
When the liquid mix star boiling stir in the cornstarch mix to thick the sauce. Let it cook for a minute.
DISH PREPARATION
In a large skillet or wok, heat up the oil.
Brown the pork.
Add red peppers and cook for ½ a minute.
Add asparagus and heat them up.
Stir in the sauce without breaking the asparagus spears and serve.
NUTRITION FACTS PER SERVING
Calories 280.0 Monounsatutated Fat 4.8 g Carbohydrate 17.7 g
Total Fat 12.1 g Cholesterol 54. 9 mg Dietary Fiber 6.0 g
Saturated Fat 3.8 g Sodium 1,138.2 mg Sugars 2.4 g
Polyunsaturated fat 2.9 g Potassium 1,124.2 mg Protein 28.1 g
No hay comentarios.:
Publicar un comentario
Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.