Bienvenidos a La Cocina Del Pollo


This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.



Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.


TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE

https://www.pinterest.com/michelena8/

https://www.instagram.com/pollojon28/

RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)


www.youtube.com/channel/UC78z2LkKGa10zCduRGR8Udg

domingo, 13 de diciembre de 2015

CHICKEN BURGUERS CHORIZO STYLE



 PORTIONS: 6 burgers (4 oz. each)

INGREDIENTS
1¼ lb. skinless, boneless and ground chicken
¼ lb. pork fat, ground
2 garlic cloves chopped
1 Tbsp. Spanish paprika
1 tsp.  fresh chopped oregano
½ Tbsp. low sodium salt
¼ tsp. cayenne pepper or taste
½ tsp. ground cumin
1 Tbsp. cognac or whiskey

PREPARATION
In a bowl mix the ground chicken, ground pork fat, garlic, paprika, oregano, salt, cayenne pepper, cumin and liquor. Let it set in refrigerator for 3 hour.
Make a small patty and cook it in a pan and taste it. Adjust seasoning if necessary.
It should be well done with a minimum temperature of 165° F.

OPTIONAL TOPPING OF RED PEPPERS AND ONIONS

2 red peppers cut in Julienne
1 onion sliced cut in Julienne
1Tbsp oil.
Parmesan cheese

Heat up an skillet with the oil and saute onions and peppers until cook but crispy.
Top the burgers with onions, peppers and Parmesan cheese.






No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.