Bienvenidos a La Cocina Del Pollo


This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.



Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.


TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE

https://www.pinterest.com/michelena8/

https://www.instagram.com/pollojon28/

RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)


www.youtube.com/channel/UC78z2LkKGa10zCduRGR8Udg

miércoles, 21 de octubre de 2020

GINGER HONEY SPARERIB STRIP

 

GINGER HONEY SPARERIB STRIP

 

PORTIONS: 4

 

INGREDIENTS

4 lb. pork sparerib strip

 

5 SPICES SEASONING

½ cinnamon stick

3 star anise

1 tsp. fennel seeds

1 tsp. Sichuan peppercorns

3 whole cloves

 


GINGER HONEY SAUCE

1/4 cup soy sauce

1 tsp. minced fresh ginger

2 tsp. minced garlic cloves

2 tbsp. honey

1 tbsp. brown sugar

¼ cup orange juice

½ tsp. 5 spices seasoning

1 tsp. sesame oil

1/8 tsp cayenne pepper

 

METHOD

Use a grinder machine to pulverize together the 5 spices ingredients.


Cut the ribs individual pieces.

In a bowl mix all the ingredients for the “Ginger honey sauce”


Pad dry the pork with paper towel.

In a baking dish marinate the pork with the sauce. Let it marinate for about 4 hours.



Preheat the oven at 350° F / 176° C.

Bake the pork for about 2 hours. Turn around the pork pieces every 20 minutes.

Strain the liquid and place it in small pot. Skim off the fat.

Mix 1½ tsp. cornstarch with 1 tbsp. water.  Bring the liquid to a boil and thick it with the cornstarch.

Pour the sauce on the ribs and serve.





No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.