- PAGINA PRINCIPAL
- MI CANAL DE VIDEO RECETAS EN YOU TUBE
- VIÑA DEL MAR AGOSTO 2019
- FOTOS DE AMIGOS CLUB CAFE LOS MARINEROS VIÑA DEL MAR 2019
- ALGUNOS VIDEOS DEL CRUCERO NORWEGIAN SUN. FEBRERO 2019. BUENOS AIRES ARGENTINA A SAN ANTONIO CHILE
- CHILE. FOTOS DE AGOSTO, SEPTIEMBRE, OCTUBRE, 2018
- FOTOS DE POCONO EN PENNSYLVANIA, U.S.A.
- VIÑA DEL MAR, VIDEOS
- FOTOS DEL HURACAN SANDY EN NEW YORK, OCTUBRE 29 2012
- MIS FOTOS EN INSTAGRAM
- MIS FOTOS EN PINTEREST
- TENIS PARA HACER EJERCICIO
- TROPICAL STORM ISAIAS IN AUBURNDALE, QUEENS, NEW Y...
- FOTOS DE QUINTERO EN CHILE
- CRUCERO NORWEGIAN SUN. DESDE (BUENOS AIRES) ARGENT...
Bienvenidos a La Cocina Del Pollo
This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.
NOTA. Cuando elija una categoría de las recetas y termine de recorrer la página, apretar o pinchar en entradas antiguas para ver más recetas en esa categoría.
Todas las recetas que hago que tengan medidas de cucharadas, cucharaditas o tazas, son todas al ras, al menos que lo especifique de otra manera. Las tazas y cucharas son de medida standard, no son lo que usa usted regularmente en casa.
TAMBIEN PUEDE VER MIS RECETAS QUE ESTOY PONIENDO EN PINTEREST, INSTAGRAM Y YOU TUBE
https://www.pinterest.com/michelena8/
https://www.instagram.com/pollojon28/
RECETAS VIDEOS DE JON MICHELENA (recetasdelpollojon.blogspot.com)
lunes, 2 de mayo de 2011
SHRIMPS WITH ASPARAGUS, TOFU AND OYSTER SAUCE
INGREDIENTS
12 oz shrimps, peeled and deveined
12 oz tofu, diced
cooking spray
½ cup onions sliced
2 cups celery, sliced diagonally
½ carrots, thin sliced diagonally
1 cup Napa cabbage (Chinese cabbage)
1 lb asparagus, cooked and cut in 2" pieces
1 tsp vegetable oil
1 tsp minced ginger
2 cups chicken broth, without salt
½ tsp salt
1 tbsp soy sauce
3 ½ tbsp oyster sauce
2 ½ tbsp cornstarch
2 ½ tbsp water
PREPARATION
MAKE SAUCE FIRST
In a small pot at medium temperature, heat the oil, and saute the ginger for 30 seconds.
Add chicken broth, salt, soy sauce, oyster sauce, let it boil
Mix the cornstarch with cold water and stir into the sauce, let it thick and cook for a minute.
SAUTE THE SHRIMPS WITH THE TOFU AND VEGETABLES
In a large saute pan spray it lightly with cooking oil.
Add onions and cook for a minute.
Add shrimps, celery, carrots, napa cabbage and cook until shrimps are done.
Add tofu, asparagus, heat it up.
Stir in enough sauce to coat the food and serve.
NUTRITION FACT
Calories 288.4 Monounsaturated Fat 2.0 g Carbohydrate 27.1 g
Total Fat 6.5 g Cholesterol 161.2 mg Dietary Fiber 5.3 g
Saturated Fat 1.5 g Sodium 650.6 mg Sugars 1.5 g
Polyunsaturated Fat 3.5 g Potassium 1,329.8 mg Protein 33.8 g
No hay comentarios.:
Publicar un comentario
Si tiene alguna consulta deje su correo y le será contestado. Su correo no será publicado. Si tiene alguna sugerencia, estaré encantado de escucharla.